Begin 2015 lanceerde Brunotti de technische lijn genaamd RDP. De productie verliep soepel, diverse producten zoals wetsuits, surfboards en high tech accessoires vormen een breed assortiment. De productlijn ligt in honderden winkels; de missie is geslaagd. De RDP lijn is wereldwijd uitgerold en de producten worden dagelijks door enthousiaste board sporters gebruikt.

Diverse atleten zoals Youri Zoon ‘kitesurf’, Dorian van Rijselberghe ‘windsurf’ en Brett Burcher ‘surfer’ dragen hun steentje bij om de productlijn van Brunotti verder te professionaliseren. Gezamenlijk met het productieteam streven zij naar de productie van het ultieme eindproduct. In het ontwerp traject wordt de kennis van diverse board sporters samengevoegd.

Met het voorjaar in aantocht is Brunotti klaar om het zomer seizoen officieel te openen; het jaar kan wat hun betreft niet vroeg genoeg beginnen. Het inkoop seizoen is beëindigd, laat de zomer maar komen! Vorige week publiceerde Brunotti de nieuwste brand movie voor 2017 genaamd ‘get on board’. Zonnestralen, wind en water zijn onlosmakelijk verbonden aan de trendy en hippe lifestyle. Met de nieuwe campagne ‘get on board’ word jij uitgenodigd om kennis te maken met diverse board sports. Join the ride; duik in de wereld van de board sports zoals wind-, kite-, en golfsurfen.

Het zomerseizoen kan beginnen, bekijk hieronder de nieuwste productlijn voor 2017.

Website: https://www.brunotti.com/nl/winter/discover/new-get-on-board-brand-video/