Beyond is een nieuwe Afrikaanse surf documentaire. De productiemaatschappij achter diverse surf films zoals ‘The Old’, ‘The Young’ en ‘The Sea’ presenteren vanaf volgende week een nieuwe film genaamd ‘Beyond’. De nieuwe film die volgende week in première gaat toont een puur, uniek en rauw beeld van de deels geïsoleerde Afrikaanse surfcultuur. Het speelt zich af in het Afrikaanse continent.

De film zal vanaf volgende week in Pathé Scheveningen worden getoond, waarna de film zijn route en tour zal vervolgen. Meerdere grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam zullen daarna worden bezocht. Dit is een unieke kans om de documentaire in de bioscoop te aanschouwen.

De productiemaatschappij en de overige reizigers hebben drie maanden rondgereisd. In de spannende ontdekkingsreis door Marokko, Mauritanië, Gambia en Senegal kwamen ze met diverse lokale ‘Afrikaanse’ surfers in contact. Vanuit verschillende ervaringen en belevingen wordt een uniek verhaal verteld. Het beeld van de eenentwintigste eeuw waar we in leven schetst een leefpatroon van het hedendaagse leven en een verwachtingspatroon van de Afrikaanse bevolking en surfers. Verschillende lokale tradities en de gehele totstandkoming van de reis- en het filmproject worden in beeld gebracht.

ONLINE PREMIÈRE – BEYOND (TEASER)
Maandag 23 oktober om 20:00 tonen wij de unieke en nooit eerder in Europa vertoonde videofragmenten van ‘Beyond’. Deze fragmenten zijn maximaal 48uur zichtbaar (een online teaser).

Teaser & online première.
Klik op deze link om de première pagina te bekijken.

BIOSCOOP (FILM)

De volledige film zal donderdag 26 oktober in Pathé Scheveningen worden getoond. Indien je een kaartje wil bemachtigen raden wij jou aan om zo snel mogelijk een stoel te bemachtigen (Pathé Scheveningen). Je kan nu online reserveren. Er is maar één voorstelling. Klik op deze link om direct een kaartje te bestellen.

Surf voor meer informatie naar de onderstaande pagina – Beyond film project en evenement.
Facebook pagina: Beyond An African Surf Documentary