SurfBenelux was gisteren bij de openingsdag aanwezig van de Funsport Xperience in de RAI, het nieuwste indoor funsports evenement van Nederland. Tot en met zondag kan je hier buiten het aanschouwen van het nieuwste materiaal zelf ook diverse sporten zoals suppen, wakeboarden en flowboarden uitproberen.

Iedereen is van harte welkom; jong of oud, er is voldoende te beleven. Je hoeft zelf geen wetsuit mee te nemen, deze krijg je op de Funsport Xperience te leen als je het water in wilt.

Er is ook een compleet skatepark van Skateland aanwezig waar je clinics kunt krijgen, ook hier krijg je gratis materiaal inclusief de benodigde bescherming. Als je het iets rustiger aan wilt doen, neem dan een kijkje bij de Samsung VR stand en geniet van allerlei sporten.

Buiten de diverse activiteiten die je kunt ondernemen zijn er ook meerdere merken en surfcamp aanbieders aanwezig waar je een kijkje kunt nemen.

Bekijk ons vorige artikel over de Funsports Xperience hoe jij met korting aan kaartjes kan komen.

Hieronder een kleine impressie van de activiteiten bij Funsport Xperience. Wil jij dit evenement in de RAI niet missen, koop dan snel een kaartje en zorg ervoor dat je voor zondag een kaartje weet te bemachtigen. De organisatie van de Funsport Xperience verwelkomt alle gasten met open armen.