Vandaag de dag komt niks vanzelf aanwaaien. Voor iedere droom zal je hard moeten werken. Tegenwoordig is topsport meer dan alleen in het water liggen (surfen). In samenwerking met de bonden, belangen partijen, diverse specialisten en talenten; werken wij aan het ideale topsport programma. De gezamenlijke visie is om samen het talent te laten ontwikkelen en surfers zijn of haar grenzen komende jaren te laten verleggen.

Het ideaal beeld is om komende jaren een lijn richting het Europese en wereldniveau te creëren en de Benelux gewaardeerd op de kaart te zetten. De talenten en diverse specialisten trainen gemiddeld 3x per week. De doelstelling is om talent op het hoogst haalbare niveau te begeleiden en het hoogst haalbare niveau in de Benelux te realiseren. Talent te laten ontplooien.

Surf topsport centrum (bond)

Het Surf Topsport Centrum (STC) is een initiatief van de Holland Surfing Association (HSA) waar de ontwikkeling van surfen als topsport centraal staat.

Het STC selecteerd jonge surftalenten en verzorgt een sterke basis op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Samen met professionele coaches creëren zij kansen om door te groeien naar surf topsport op internationaal niveau.

Denkt u dat uw zoon/dochter talent heeft? Meld de talenten dan gerust aan voor de landelijke selectie dag.