Het doel van SurfBenelux is om de surfsport te stimuleren en deze gewaardeerd op de kaart te krijgen. Om dit doel te behalen werken wij samen met bonden, scholen, verenigingen, winkels en andere belanghebbende partijen.

Bij SurfBenelux zijn we dagelijks bezig met het coachen en begeleiden van veelbelovende sporters, maar wij stimuleren ook de breedtesport. Bovendien organiseren wij diverse evenementen, en bieden we advies en mogelijkheden aan bedrijven op het gebied van marketing en PR.  Lees hieronder meer over wat we doen.

Pepijn

Pepijn

 

Coaching en begeleiding van de top- en breedtesport

Vanuit SurfBenelux stimuleren wij de top- en de breedtesport. Golfsurfen behoort tot één van de snelstgroeiende watersporten van dit moment. Daarom is het ons doel om een opstap naar surfen op Europees- en/of wereldniveau te creëren voor de Nederlandse en Belgische top. De afgelopen jaren hebben wij in samenwerking met diverse partners een structuur ontwikkeld die komende jaren verder uitgerold zal worden.

 

Organisatie van evenementen

De laatste jaren hebben wij vanuit SurfBenelux voor diverse partners evenementen georganiseerd. Denk aan bedrijven als O’Neill en Red Bull. In onze specialiteit schuilt een passie voor extreme sports. Door middel samenwerkingsverbanden met deze partners en de evenementen de wij voor hen organiseren, hopen wij de surfsport zichtbaarheid en nog meer onder de aandacht te kunnen brengen. Verder organiseren wij jaarlijks diverse SurfBenelux topsportevenementen zoals, onder andere, het Benelux kampioenschap golfsurfen.

Voor alle aankomende evenementen, check onze agenda

 

Advies op gebied van marketing & PR

Het hippe en populaire surf en beach imago biedt vele mogelijkheden om uw merk onder de aandacht te brengen. Het is een zeer fotogenieke sport die voor uw marketingdoeleinde gebruikt kan worden. Via onze kanalen bieden wij diverse mogelijkheden om uw merk aan het golfsurfen te verbinden.

Voor informatie en/of vragen, klik hier