We hebben de koude en donkere dagen voor kerst achter ons gelaten. Met nog een kleine week te gaan zijn de ogen gericht op 2017. We gaan spetterend het nieuwe jaar in. Traditiegetrouw wordt ieder jaar de “new years” surf wedstrijd in Zandvoort georganiseerd. Dit is de zevende editie van de winter special. Jaarlijks wordt dit evenement georganiseerd door watersport vereniging Zandvoort (WVZ).

Zondag 15 januari 2017 vind de winter surf editie plaats in Zandvoort. Dit evenement is geschikt voor jong- en oud. Shortboarders, longboarders iedereen is van harte welkom.

De zeewatertemperatuur ligt momenteel rond de 5 à 7°. Een heerlijk verfrissende duik in de Noordzee. De diehards kunnen de ijskoude Noordzee trotseren en voor de bezoekers zijn er voldoende side evenementen, de organisatie zorgt voor voldoende invulling. Er valt genoeg te beleven. Het belooft een gezellige dag te worden.

Zijn er 15 januari geen golven? Geen zorgen.. Dit evenement gaat altijd door, no matter what! De diversiteit aan activiteiten maakt het evenement compleet. Er zijn diverse marktkraampjes/een surf wedstrijd/ surf markt, een gezellige loterij, voldoende warme chocolademelk, de organisatie serveert een heerlijke winterse maaltijd en voor de deelnemers is er een hottub waar ze na de ijskoude sessie lekker kunnen opwarmen.

Wil jij niks missen of wil je volledig op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en evenementen? Klik dan op de onderstaande link.
Facebook pagina

Evenement – New Years surf evenement 2017
Klik op deze link