Bijna alle fotografen hebben vandaag de dag een onderwaterbehuizing in hun assortiment. Zelfs de hobbyist heeft interesse in peperdure behuizingen. Tegenwoordig lijkt het erop dat iedereen zich stort op sport fotografie. Dit stoot tegen het zere been van diverse professionals.

Het wordt steeds toegankelijker. Toch is het niet alleen de laagdrempelige instap wat een persoon een gerespecteerde en goede fotograaf maakt. In Nederland en België zien wij steeds meer fotografen die zich specialiseren in waterfotografie. Uiteindelijk dien je kennis te hebben en weten de bekende fotografen zichzelf te onderscheiden van de dagelijkse hobbyist die in weer en wind met enthousiasme op de kant staat. Ben je een serieuze speler binnen de markt zonder waardig materiaal? Het wiel hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden, veel internationale fotografen gingen ons voor. AquaTech is één van de bekendste leveranciers op het gebied van onderwaterbehuizingen.

Vanuit SurfBenelux blijven wij onszelf ontwikkelen en willen wij graag met de beste fotografen in de Benelux samenwerken. Trots kunnen wij melden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met AquaTech. Dit met als doel om alle mooie platen vast te leggen. Wij bieden in samenwerking met AquaTech diverse bekende Nederlandse/Belgische fotografen de mogelijkheid om het product komend jaar te testen. Wij kijken ernaar uit om de mooie momenten vast te leggen. Wij zijn superblij dat AquaTech in ons gelooft en wij kijken ernaar uit om komende jaren een mooie samenwerking voort te zetten.

Wij kunnen niet wachten om komend weekend tijdens de herdenking van Jack O’Neill de nieuwe AxisGo te testen. Uiteraard zullen deze beelden later in de week worden gepubliceerd. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte. Stoked!

De AxisGo is gemaakt van kwaliteit waardig materiaal; bestaande uit aluminium en polycarbonate. Het is stootbestendig en het is speciaal ontworpen voor waterfotografie en diverse extreme sports. Dit product is geschikt voor de iPhone 6, 6+ en 7. Later dit jaar zal de nieuwe productlijn voor de iPhone 7+ worden uitgebracht. De AxisGo is via diversen online winkels te verkrijgen.

Kamera-Express en Pixigo

Hij verheugen ons erop om dit product komend weekend te testen. Hieronder vinden jullie een product review van de AxisGo.

Surf voor meer informatie naar de website van AquaTech

Product: AxisGo
Instagram: AquaTech & AxisGo