De laatste jaren hebben diverse internationale en toonaangevende surficonen ons land bezocht. Het is en blijft toch best uniek. Waarschijnlijk zijn Nederland en Belgie de laatste landen waar je aan denkt als je wilt gaan surfen. De atleten of bekende surficonen die ons land bezoeken komen uit landen waar de golven vele malen beter zijn. Alle Nederlanders en Belgen zijn nuchter. Het is geen land waar iedereen in de rij staat voor een handtekening. Op uitzondering van een handje vol kids die een handtekening boven hun bed willen hangen ;-).

Afgelopen week ontmoeten wij nog twee bekende longboarders uit Amerika en Australië. Ze stonden versteld van het feit hoe groot de surf scene in de Benelux is en hoe belachelijk enthousiast iedereen in het water is, totaal het tegenovergestelde van wat ze verwachten. Dit enthousiasmeert hun ook als ze ‘the stoke’ voelen. In andere landen zouden ze niet eens het water ingaan. Wij uiteraard wel als enthousiastelingen die al drie weken op de eerste rimpel hebben gewacht ;-). CJ Nelson zei afgelopen weekend met golven van 30/45cm “it’s like a lake here”. Iedereen verwacht kleine wind swell. Laat iedereen maar lekker in die waan. Dan blijft het lekker rustig in het water ;-). Nadat ze de online beelden hebben gezien geloven ze niet dat het de Noordzee is. Niemand verwacht dat je in de Noordzee kan surfen.

De zoveelste persoon bezoekt ons land. Recent ontvingen wij via Hart Beach een uitnodiging die wij graag met jullie willen delen. Via deze weg willen wij jullie uitnodigen voor een ‘meet and greet – ontmoeting Bradley’ in de Scheveningse haven @ Hart Beach. Jij krijgt de mogelijkheid om een van de meest gerenommeerde surfboard fabrikanten ter wereld te ontmoeten ‘Christiaan Bradley’.

Uitnodiging – MEET AND GREET | Christiaan Bradley.
Datum: zaterdag 9 september 2017.

Christiaan Bradley begon zijn carrière aan de Gold Coast te Australië. Als beginnende shaper en assistent schuurde hij jaren diverse surfboards, langzaam werkte hij aan zijn route naar de top. Hij verdiende zijn voetsporen binnen de internationale surf gemeenschap. Hij groeide uit tot een van de bekendste shapers. Gedurende een summer break kwam hij in contact met Stephen Bell van Euroglass. Dankzij Stephen werden de deuren van de fabriek geopend, deze kans benutten hij ‘een once-in-a-lifetime opportunity’. Hij besloot om zijn carrière in Zuid-Frankrijk voort te zetten. Onder toeziend oog van diverse surfmentoren zoals Al Merrick en Simon Anderson leerde hij de fijne kneepjes van het vak.

Via Euroglass kwam hij met diverse Internationale atleten in contact, waaronder de elfvoudig wereldkampioen Kelly Slater. Na een gerenommeerde naam binnen de surf scene te hebben opgebouwd, besloot hij om zijn eigen surfboard label op te richten. Bradley surfboards was de naam, het nieuwe label in Europa was geboren. Onder de vlag van Euroglass en Quiksilver fabriceerde hij honderden boards die ondertussen wereldwijd worden verstuurd. Het bleek buitengewoon succesvol te zijn, het is een sprookje waar hij nooit spijt van heeft gehad. Vandaag de dag fabriceren ze diverse surfboards, waaronder enkele boards voor atleten uit de top 34 van de wereld (World Surf League).

Een van zijn bekendste atleten waar hij veel mee samenwerkt is de Italiaanse Leonardo Fioravanti. Bradley is als fabrikant voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om respectievelijk aan de wens van de klant te kunnen voldoen.

Demo en clinic (meet and greet).

Hij komt niet zomaar naar Nederland, alhoewel de koffie bij Hart Beach klaar staat komt hij niet met lege handen. Gedurende de meet and greet en demonstratie zal hij meer over de surfboards van Bradley en Euroglass vertellen. Jij kan ook zelf aan een board werken. Spring met hem achter de computer.

Om het nog toegankelijker en het laagdrempeliger te maken, bieden Hart Beach en Christiaan Bradley jou een unieke kortingsactie aan.

Kortingsacties.

Surfboard prijs: €699

  • Éénmalige actie voor alle grommets en junioren T.W.V. €500 (custom-made surfboard, vinnen, tailpad, leash en uiteraard wax inbegrepen).
  • Éénmalige actie voor volwassenen T.W.V. €699 (custom-made surfboard, vinnen, tailpad, leash en wax inbegrepen).

 

Volgende maand krijg jij de kans om samen met deze bekende shaper een board voor de Nederlandse of Belgische omstandigheden te fabriceren. Iedereen krijgt voldoende aandacht. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende tijd met deze shaper kan spenderen, zal een duidelijke planning worden gemaakt.

Het wordt aanbevolen om je van tevoren aan te melden, surf voor meer informatie naar de onderstaande website van Hart Beach.

Klik hier om de link te openen.