De depressies trekken over Noord Europa, zet je schrap voor het najaar en de winter periode die eraan staat te komen. De buitentemperatuur koelt snel af. Afgelopen week voelde het koud aan en was het extreem nat met een grote hoeveelheid water die naar beneden viel. ‘S avonds zit je bibberend onder een fleece dekentje op de bank. Het is een mooi excuus om de heerlijke en de warme zonnestralen elders op te zoeken. Dit kan dichtbij huis op nog geen 2 1/2 uur afstand van Amsterdam. Een vlucht van +/- 2.40 minuten. Je verblijft in het overheerlijke zuidelijke puntje van Portugal ‘de Algarve’.

Overal ter wereld is iedereen in de ban van de brute natuurverschijnselen en de orkanen zoals Irma en Maria die overtrekken en een chaos achterlaten. Alhoewel wij in Nederland en België afgelopen week de eerste najaarsstorm zagen overtrekken blijft het in de rest van Europa nog redelijk kalm. In het zuiden van Spanje en Portugal is het momenteel nog 25-30 °C. Het is geen straf om daar even heerlijk te vertoeven. Wil jij in het najaar er nog even lekker tussenuit? Dan is dit jouw kans!

Speciaal voor iedereen die zijn of haar skills wil verbeteren organiseert Surflife Atlantic Riders van 14 tot en met 28 oktober en speciale coaching’s week in Portugal. Tijdens deze surfvakantie nemen de instructeurs en coaches van Surflife je mee op sleeptouw. Zij doen hun uiterste best om jouw surf niveau te bevorderen en samen met jou de beste spots in het warme zuiden te surfen. Na afloop van deze trip kom je niet alleen met mooie surf verhalen thuis, maar zal je ook diverse beelden aangeleverd krijgen van een van de beste fotografen die speciaal door Surflife wordt ingevlogen ‘Damian Davila’.

Begint het al te kriebelen? Boek hieronder gelijk de eerstvolgende surfvakantie @ de Atlantic Surf Lodge.

Voor meer informatie over de Surflife Atlantic Riders coaching’s week surf je naar de website van Surflife: klik hier.

Prijsvraag – vanuit SurfBenelux mogen wij vandaag een prijs verloten. Beantwoord de onderstaande vraag. Misschien ben jij een van de geluksvogels.

In welk jaar is Surflife met het eerste surfcamp gestart?

De winnaar zal 29 september bekend worden gemaakt op onze website. Wat kan je winnen?

PRIJS PAKKET – PRIJSVRAAG (1 PERSOON)
• een zeven daagse overnachting in de Atlantic surf lodge in Portugal.
• coaching (5 dagen)
• surf transport vanuit de Atlantic Lodge
• ontbijt en lunch tijdens de surf safari’s
• yoga introductieles
• chill sessies op het dakterras van de Atlantic surf lodge in Portugal met een dagelijkse nabespreking ‘analyse’
• als extra is de fotografie van Damian Davila inbegrepen, waardoor jij bent verzekerd van mooie beelden

De vluchten, transfers, autohuur, reisverzekering, de huur van surfboards en wetsuits is niet inbegrepen. Deze prijs is persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor andere data en/of locaties