Wederom kwamen de Nederlandse vrouwen deze zomer in actie. De vrouwen blijven ons keer op keer verbazen. Dit keer in de longboard categorie.

Verslag Salinas Longboard Festival. Nienke Duinmeijer behaald een vierde plek tijdens het longboard festival te Salinas. Salinas is een Spaanse stad in de provincie Asturië (of Asturias). Het ligt ongeveer 35 km ten westen van de kustplaats Gijón. Jaarlijks trekt dit evenement duizenden bezoekers. Surfers reizen vanuit heel de wereld naar Spanje af. De laatste jaren is dit evenement aan de Spaanse kust uitgegroeid tot een van de grootste longboard wedstrijden ter wereld. Het is uitgegroeid tot een groot festival met live muziek, diverse workshops, art en exposities. Dit jaar namen 145 deelnemers het tegen elkaar op.

De Noord-Hollandse Nienke Duinmeijer wist afgelopen jaar met haar longboard skills al een verpletterende indruk achter te laten. Dit jaar staat ze wederom in de finale. Ze laat zien wat ze in huis heeft. Nienke laat zien dat ze met haar beheerste en klassieke stijl tot de absolute top behoort.

Hieronder vind je een kleine fotoserie van het evenement (look and feel – Salinas Longboard Festival).

@Nienke Duinmeijer: via deze weg feliciteren wij jou met het behalen van deze topprestatie. Op naar de volgende!

Wil jij meer over Nienke te weten komen? Nienke werkt bij de Quiksilver surfschool in Camperduin “noord-Holland”. Naast haar werkzaamheden op de surfschool organiseert ze diverse surfreizen “eigenaresse: Singlefin – Surf Travel“. Afgelopen jaar publiceerde wij een uitgebreid artikel over Nienke.

Klik op de link om het artikel te lezen.