De tijd van het jaar is aangebroken, het grootste junioren evenement van Europa bezoekt de Nederlandse kust (Rip Curl Grom Search – locatie: Scheveningen). Het is momenteel nog lekker zomers weer, maar het lijkt erop dat het weer binnenkort gaat omslaan. De lagedrukgebieden ontwikkelen zich in rap tempo. Dit weekend zien wij het eerste front passeren.

Rip Curl organiseert jaarlijks diverse evenementen zoals de Rip Curl pro “World Surf League” en de Rip Curl Grom Search. De Internationale serie wedstrijden reist door heel de wereld op zoek naar de beste surfers (the search). Dit evenement behoort tot een van de meest gewaardeerde junioren evenementen ter wereld.

In totaal gaat het om 13 wedstrijden in zes verschillende landen. Honderden deelnemers nemen het tegen elkaar op. De wachtperiode gaat bijna in, de hoogste tijd om je snel aan te melden. Via de kwalificatiewedstrijd die in Scheveningen zal plaatsvinden, krijgen surfers de kans om zich voor de grote finale te plaatsen. De grote finale zal ergens op een geheime locatie plaatsvinden. Diverse surfers zoals Gabriel Medina, Mick Fanning en Owen Wright gingen je voor! Veel internationale atleten hebben gedurende de jaren aan de Rip Curl Grom Search deelgenomen.

De Rip Curl Grom Search is een vriendelijke en toegankelijke wedstrijd. Buiten een toegankelijke wedstrijd zijn er diverse side events. Het is een geweldige beleving voor jong en oud. Deelname kost €10. Het belooft een spannende strijd te worden. De entree is gratis. Ken jij iemand die op een speelse manier met het surfen van wedstrijden in contact wil komen? Broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes iedereen is welkom.

Rip Curl Grom SearchRip Curl Grom Search – Wedstrijd:
Schrijf je snel in.

Deelnemers ontvangen overdag een heerlijke lunch. Geen tijd te verliezen, schrijf je snel in via de bovenstaande link.

Meer informatie?! Activatie: op de woensdag voor het betreffende weekend zo bekend worden gemaakt of het evenement kan plaatsvinden. Indien er geen golven zijn, Kan de organisatie besluiten om het naar één van de alternatieve data te verplaatsen.

Rip Curl Grom Search
Datum: 24 september 2016

Wachtperiode – Alternatieve opties:

25-09-2016, 01-10-2016, 02-10-2016, 08-10-2016, 09-10-2016, 15-10-2016 of 16-10-2016

Tijden/schema:
09:00 – Ontvangst
09:30 – Skippersmeeting
10:00 – Start eerste heat
13:00 – Gezamenlijke lunch “tijd voor een break”
13.45 – Start wedstrijd
19:00 – Prijsuitreiking

Locatie & adres:
Hart Beach – strandweg 3b, 2586 JK Den Haag.

ACTIE – RIP CURL SAMPLE SALE

Dit mag je niet missen! Psssst. Heb jij de uitnodiging voor de sample sale al voorbij zien komen? Datum: 24 & 25 september (adres: Oscars – Gevers Deynootweg 205, 2586 HZ Scheveningen, Zuid-Holland)

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

 

[chimpy_lite_form]