Een groot deel van de bezoekers is waarschijnlijk nog aan het nagenieten van de heerlijke avond in Amsterdam. Geheel in stijl nam de organisatie afscheid van de bekende Planet Reef serie. Na vijf jaar heeft de organisatie nog één keer uitgepakt voor ‘the final edition’.

De heerlijke sfeerbeelden tonen een kleine samenvatting van hetgeen waar de gasten bij binnenkomst op werden getrakteerd. Alle ingrediënten werden samengevoegd voor een mooi eindfeest op de Ocean Diva. Bij binnenkomst werden de gasten op een koude Corona getrakteerd en ontvingen ze Hawaï slingers om de zomer op feestelijke wijze af te sluiten. Het bovendek van de Ocean Diva werd opgewarmd met de muziek van DJ Hush en de beats van kitesurf legende Ruben Lenten. MC Lorenzo was weer als vanouds aanwezig om alles aan elkaar te praten en vierde deze avond tevens zijn verjaardag.

Oud wakeboard kampioen Michael Timmers gaf een showtje weg op het water. Top golfer Rody Haije liet zien hoe je een golfbal moet slaan. Met oplosbare golfballen gevuld met vissenvoer werd gemakkelijk de overkant van het ‘IJ’ gehaald. De bezoekers kregen na een clinic de kans om het zelf te proberen; iedereen die het evenaarde kom een paar REEF slipper winnen (REEF mulligan II model). Bastiaan de Vroome en Patrick Kapel lieten het bovendek trillen door van ongekende hoogte een vrije val te maken. Vlak boven de Ocean Diva trokken de twee hun parachute open en wisten zij met precisie op het dek te landen.

Het sfeertje werd opgebouwd met diverse optredens van Splendid en de kraaien. Het feestje ging nog door tot de vroege uurtjes; all good things come to an end! Dit was het dan dames en heren, de laatste editie van Planet REEF. Reef will be back, another time, another place and another way. Stay tuned..

Hieronder vind je een kleine samenvatting – after movie: