Het mooiste feest van het jaar is terug. Binnenkort gaan we met ze allen bouncend op dikke beats over het ‘IJ’ te Amsterdam. Zaterdag 16 september vertrekt de Ocean Diva vanuit het centrum in onze grote hoofdstad.

Wil jij samen met honderden andere mensen op de Ocean Diva (boot) uit je bol gaan, trek dan alvast je feest outfit en dans schoenen aan. Dit keer is er geen ruimte voor party poopers. Niemand kan de boot eerder verlaten tot dat hij aanmeert :-). Voor de laatste keer gaat het dak van de Ocean Diva eraf. Ja, Ja! Planet REEF is terug. Na enkele jaren weg geweest te zijn, maakt het merk zich klaar voor een spetterend feest ter afsluiting van meerdere succesvolle edities.

Aankondiging – Planet REEF Final edition.

Met een indrukwekkende line-up aan artiesten beloofd het nu al een groot, succesvol een indrukwekkende avond te worden. Afgelopen dagen zagen wij de aankondiging van diverse artiesten zoals ‘de Kraaien‘ en ‘Splendid‘ voorbijkomen. Deze lijst zal komende weken verder worden aangevuld. Check de Facebook pagina van Planet REEF. Klik voor meer informatie en/of het boeken van tickets op de onderstaande link. Heb jij al een kaartje weten te bemachtigen? Let op de verkoop gaat ondertussen redelijk hard.

Vanuit SurfBenelux mogen wij een aantal kaarten verloten. Plaats hier onder in de comments box een reactie waarom jij een gratis kaartje verdiend. Misschien ben jij een van de gelukkigen die wij een gratis en/of VIP ticket mogen aanbieden. Plaats hieronder of in de comment box op Facebook een reactie met wie jij het liefst naar Planet REEF zou willen gaan.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

[cta id=2]

 

 

Let op, door middel van deelname per e-mail word je direct en automatisch aan onze nieuwsbrief toegevoegd. Deze informatie zal NIET met overige partijen en/of partners worden gedeeld (bescherming van privacy gegevens).