All board sports merk Brunotti reisde afgelopen maand af naar de stad met de mindblowing uitzichten, prachtige natuur inclusief dikke golven, city life en mooie mensen met een hoge dosis passie: Rio de Janeiro. De stad die afgelopen maand in het teken stond van de Olympische Spelen. Brunotti’s PR manager Anouk van Haaster heeft de stad van dichtbij meegemaakt en vertelt; “de contrasten zijn huge; luxe hotelketens, favela’s, wolkenkrabbers en een ware jungle met apen en prachtige palmbomen… Deze stad is waanzinnig indrukwekkend. Je zou denken dat de sfeer niet opwindender kan, maar De Spelen maakten de stad dubbel zo waanzinnig! Wat een enorme extra vibe bracht hét sportevent van de wereld naar deze stad.”

Brunotti was aanwezig tijdens De Spelen om de windsurfers Lilian de Geus en Dorian van Rijsselberghe aan te moedigen. Dorian won na zijn grote succes in Londen voor de tweede keer Olympisch goud. Net als vier jaar geleden was hij voor aanvang van de afsluitende medal race al zeker van het goud. Lilian is tijdens haar eerste Olympische Spelen nét naast het podium geëindigd en heeft de 4e plek gepakt. Op naar De Spelen in Tokyo, dat belooft veel goeds!

Dorian en Lilian behoren tot het Brunotti RDP – Rider Developed Products – team, samen met top riders en de beste Brunotti ontwikkelaars komen de technische en innovatieve RDP hardware en waterwear tot stand. Voor De Spelen hebben zij een speciaal harnas, wetsuit en boardshort voor en mét beide olympische helden ontwikkeld.

Bravery - BrunottiKrypto - Brunotti

Om het all board sports imago van Brunotti in Rio naar buiten te brengen organiseerden zij elke dag SUP – Stand Up Paddle en Longboard clinics op/rondom Copacabana of Ipenema beach. Vanuit het Holland Heineken House namen de 2 enthousiaste boardboys Bob en Tobias mensen mee on board! Brunotti heeft als doel om de verschillende soorten board sports toegankelijk te maken voor iedereen. Uiteraard draait het bij een sport event als De Spelen om de topatleten, maar mede dankzij Brunotti konden de oranje supporters zelf ook lekker een aantal van de board sports beoefenen.

Brunotti (net als wij van SurfBenelux) is natuurlijk enorm enthousiast over het feit dat golfsurfen een Olympische sport wordt. Naast windsurfen, Stand Up Paddle en Longboarden.. Gaan we dus zeker in 2020 ook van Brunotti horen als het gaat om golfsurfen!!

RDP.Brunotti.com

Brunotti RDP

Foto: Brunotti’s big wave surfer Brett Burcher

 

Meld je nu aan voor de Brunotti nieuwsbrief en wie weet win jij een uniek door Dorian van Rijsselberghe gesigneerd item