Op vakantie in eigen land. De vakantie periode is begonnen. Toch kiezen veel mensen ervoor om in eigen land te blijven. De zomeravonden zijn eindeloos. De zon gaat rond 22:00 onder. Afgelopen maand was de langste dag van het jaar. Ondertussen begint het rond 22:00 a 22:30 te schemeren. Den Haag ‘Scheveningen’ is het hart van het Nederlandse surfen. Veel mensen beschouwen dit als een surfcity van Nederland. De unieke ligging van het havenhoofd en de pier zijn wat Scheveningen onderscheidt van andere plekken langs de Nederlandse en Belgische kust.

Enkele van Nederlands beste surfers zette zichzelf donderdagavond letterlijk in de spotlight. Het golfsurfen behoort tot een van de snelst groeiende watersporten wereldwijd. Recent werd het door het IOC als olympische sport bekroond. Alle extreme sporten zijn hip en populair onder jongeren. Het surfen staat vooral bekend om de laid back en beach lifestyle.

SurfBenelux richt zich samen met de bond ‘Holland Surfing Association‘ en diverse belangenpartijen al jaren op de bevordering en stimulering van de sport in Nederland. Naast de stimulering organiseren wij vrijwel alle surf wedstrijden in de Benelux, richten wij ons op diverse video- en foto producties, verzorgen wij diverse marketing + PR diensten en richten wij ons op een online platform met de bijbehorende social media kanalen. Vanuit een gezamenlijk project genaamd ‘ProjectX’ spraken we af om in de nachtelijke uren met elkaar het water in te duiken. De activiteit vond plaats op het Haagse strand ter hoogte van de Scheveningse pier. We doken gezamenlijk het water in, op zoek naar die ene perfecte golf in het donker. Onder het toeziend oog van diverse voorbijgangers en cameramensen registreerde wij deze unieke beelden die nooit eerder in Nederland zijn vertoont.

Met dit project vragen wij jullie aandacht voor een uniek surf evenement wat later in het jaar zal plaatsvinden. Deze ludieke actie is er voor bedoeld om alle mooie beelden vast te leggen (aankondiging van het evenement). Hier zullen jullie snel meer over te horen krijgen. Komende maanden zullen er meer unieke surf acties en beelden volgen. Wij hopen de sport onder de aandacht te kunnen brengen.

Indien jij volledig op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen, kan je ons via de onderstaande kanalen volgen.

Enjoy the ride!

Facebook | Instagram

[cta id=2]