De Funsports Xperience, hét nieuwste indoor funsports event van Nederland wordt georganiseerd van 8 t/m 12 maart in de RAI Amsterdam. Een nieuw indoor concept gericht op golfsurfen, suppen, kitesurfen, windsurfen, wakeboarden en skimboarden. Tijdens dit nieuwe event kan je niet alleen watersport gerelateerde sporten vinden, maar ook skateboarden, bmx en andere sporten zoals slacklinen komen aan bod bij de Landsport Area van de Funsports Xperience.

Op dit event kan je niet alleen de nieuwste gear vinden, maar ook zelf actief deelnemen aan diverse activiteiten. We hebben hieronder een aantal mogelijkheden voor je uitgezocht waarmee je jezelf kan vermaken tijdens de Funsport Xperience.

Pepsi Max Pool
Neem een kijkje bij de Pepsi Max Pool; De pool waar je zelf kunt wakeboarden, windsurfen en SUP’pen. Neem les, test nieuw materiaal of bekijk de demo’s.

Wavesurfer
Nog nooit op een board gestaan of juist je techniek verbeteren? Test je skills op de wavesurfer, een simulator waar je lekker warm indoor kan oefenen.

Samsung VR Simulator
Stap op de Samsung VR Simulator en ervaar hoe het is om samen met Dorian Van Rijsselberghe in de baai van Rio de Janeiro te windsurfen! Je ziet precies wat zich op open zee afspeelt, in 360 graden én met alle bijbehorende details!

Neem met een Samsung Gear VR bril op plaats in de Icaros stoel en waan jezelf in een andere wereld! Vlieg vrij rond in een prachtige VR wereld, waarbij je met de controllers en bewegingen van je lichaam de snelheid en vlieg route bepaalt.

Waterski- en wakeboardsimulator
Als je nog niet eerder gewaterskied hebt is dit de perfecte manier om de basis onder de knie te krijgen!

Met korting of gratis naar je Funsports Xperience
Voor jullie hebben we een leuke korting weten te regelen als je de kaartjes online koopt. Via de Funsport Experience site kan je nu een kaartje kopen voor € 10,50  i.p.v. € 15!!

Nog beter! Voor de jeugd onder de 16 jaar is de toegang geheel gratis. Meer informatie over de Funsports Xperience, alle sporten en bezigheden kan je vinden op de site van de Funsports Xperience.