De winnaars van de Protest Sportswear #becomeapro actie zijn gisteravond rond 20:15 bekendgemaakt. Na de eerste selectieronde gingen een vijftal finalisten door naar de finale. De jury besloot uiteindelijk wie er met de hoofdprijs vandoor zou gaan. Een van de juryleden was ‘Yannick de Jager’. Gedurende de prijsuitreiking had de beste surfer aller tijden het genoegen om alle finalisten persoonlijk de hand te schudden.

Uiteindelijk koos de jury voor een jongen, frisse en enthousiaste groep, bestaande uit enkele talentvolle kleine rippers. Rik Meeder mocht uiteindelijk bij de prijsuitreiking de hoofdprijs in ontvangst nemen, hij krijgt een sponsor contract aangeboden van €2500 per jaar. Omdat de jury uit alle inzendingen een vrouwelijke surfer had gezien die niet mocht ontbreken besloten ze om Robin Hofland ook een prijs van €2500 aan te bieden. Deze twee jonge talenten zullen komende jaren het bestaande team versterken; living the dream!

Tommy Brugman won de prijs voor de beste videoproductie ‘edit’. Tommy werd beloond met een prijs cheque ter waarde van €1500.

Video van Tom Brugman

De prijsuitreiking en de officiële opening van ‘The Shore Scheveningen’.

Via deze weg feliciteren wij alle finalisten met de behaalde prestatie. Voor meer informatie surf je naar de website van 6SURF of de social media pagina van Protest Sportswear.

Protest sportswear becomeapro the Shore Scheveningen