Ter ere van haar 25 jarig bestaan, lanceerde ROXY vorig jaar de #ROXYfitness movement, een wereldwijde community van sportieve “babes” van alle niveaus die samenkomen om te sporten en plezier te maken. Meer dan 10.000 deelnemers in 19 verschillende landen deden mee.

Na een reeks erg succesvolle evenementen vorige zomer, trekt de tour ook dit jaar naar ons land. Haal je bikini, yoga-outfit, en sportschoenen dus maar uit de kast. Gedurende de zomer bouwen een reeks lokale Roxy evenementen bij de meest prominente surfscholen langs de Nederlandse en Belgische kust op naar een groot afsluitend fitness evenement wat later dit jaar zal plaatsvinden. De “Roxy Fitness Tour” reist deze zomer door het land! Opzoek naar jou. Het is een sportieve beleving die jij en je vriendinnen dus niet mogen missen. Het is een experience voor jong en oud.

De schoolvakanties zijn gestart, voordat je het weet is de vakantie alweer voorbij. Geniet met volle teugen. Het vrouwen surfmerk “Roxy” gaat opzoek naar sportieve meiden die deze zomer niet stil willen zitten. Ben jij gek op het strand en wil jij je passie voor running, sup en/of yoga combineren? Wacht dan niet langer, dit is je kans. Meld je aan..

Toegankelijke Roxy evenementen bij jou in de buurt; zie de onderstaande lijst (planning – NL)

4 september wordt de Europese tour afgesloten in Ouddorp “Zeeland/Nederland”. Gedurende de dag zijn er buiten running, sup en yoga activiteiten diverse workshops. Voor iedereen een geweldige beleving; zeker de moeite waard. Klik op de link om jezelf aan te melden: Klik hier

Lokale evenementen

Domburg: zaterdag 23 juli 2016 (van 10:00 tot 16:00) | Facebook pagina: Klik hier

Planning @ Domburg (Sportshop Domburg)
De Roxy ladies day van Sportshop Domburg is een sportieve en unieke dag. Het is georganiseerd voor vrouwelijk publiek. Er zijn diverse activiteiten..
Scheveningen: zondag 7 augustus (van 8:00 tot 19:00) | Facebook pagina: Klik hier
Planning @ Scheveningen (Hart Beach)
De dag start met een fijne YOGA sessie op het strand met daarop aansluitend een 5km lange RUN. Na de lunch kan er in de middag worden deelgenomen aan de SUP-race en verschillende workshops. Aan het einde van de dag ontvangen alle ladies een GRATIS goodiebag met o.a. een Roxy yoga handdoek!
Spreekt dit je aan? Noteer het dan gelijk in je agenda.
Roxy fitness tour Scheveningen Domburg Water Roxy fitness tour Scheveningen Domburg Yoga