Zaterdag 16 september vindt voor de laatste keer het Planet REEF feest plaats in Amsterdam. Met diverse optredens van bekende artiesten zoals Splendid en de Kraaien belooft het een spetterend feest te worden. Wij zijn er klaar voor!

De lootjes zijn getrokken. De eerste prijswinnaars zijn bekend gemaakt. Een kleine twee weken geleden publiceerde wij een artikel waarin één van de gelukkigen zou worden gekozen. Deze persoon won een toegangskaartje voor twee personen. Wij hebben uit de inzendingen één van de gelukkige winnaars gekozen die samen met een vriend of vriendin naar het Planet REEF feest in Amsterdam kan afreizen. De biervaten staan in de koeling. Yes! Het dak van de Ocean Diva gaat er voor de laatste keer af.

De eerste winnaar die wij bekend maken is: Anna Nunes v/d Hoven +1. Anna wint een toegangskaartje voor 2 personen.

Heb jij niet gewonnen?! Niet getreurd, komende week maken wij nog een winnaar bekend. Wij verloten een toegangskaartje voor twee personen. Laat hieronder een berichtje achter met wie jij het liefst naar dit Planet REEF feest zou willen gaan. Zorg ervoor dat de naam van de persoon duidelijk wordt vermeld.

Heb jij nog geen vervoer kunnen vinden? REEF organiseert in samenwerking met Hart Beach éénmalig transport vanuit Scheveningen. Indien jij zelf geen vervoer of Bob kan vinden is dit de perfecte oplossing. Je wordt voor de deur afgezet, je betaalt geen parkeerkosten en na het nuttigen van de nodige alcohol kan jij lekker achterover hangen. De chauffeur brengt jou weer heelhuids thuis in Den Haag.

Klik voor meer informatie betreffende vervoer op de onderstaande link.

Boek nu je busticket via deze link. Let op de kosten van de busticket zijn los van eventuele kosten van toegangskaarten voor het Planet REEF feest.

Surf voor meer informatie naar de onderstaande Facebook pagina van Planet REEF?
Klik hier