Een levens transformatie waar meerdere mensen van dromen, maar qua initiatief nooit de definitieve stap durven te zetten. Soms moet je het gewoon doen en moet je niet langer twijfelen, dat is wat Lotte en Rick hebben gedaan. Ze hebben een spannende stap gezet. Het leven van een 28-jarige Brabantse surfster en vriend ‘Rick Vlek’ veranderd in een geweldige surf carrière; Rick en Lotte zijn ondertussen negen jaar samen. Ze leven hun droom! Hun leven draait om het surfen. Naast het surfen van de beste en meest perfecte golven in ‘Surf Snowdonia | Wavegarden’ in Noord Wales proberen ze zoveel mogelijk te reizen en verschillende gebieden van de wereld te verkennen.

De basis van hun leven is heel simpel; ze willen zoveel mogelijk tijd in het water doorbrengen en dag in / dag uit goede golven zien te scoren, ze zijn altijd opzoek naar de perfecte omstandigheden. Het maakt niet uit of dat nou in Wavegarden (thuis basis: Dolgarrog) is waar ze deze zomer voor het derde seizoen werken en extreem veel surfen of ze op een tropische bestemming in het buitenland vertoeven. De laatste jaren hebben ze grote delen van de wereld gezien en stippelde ze een route uit voor nieuwe toekomstige ideeën en plannen. Diverse tropische en bekende surfbestemmingen werden het laatste jaar van het to-do lijstje gestreept. Deze kunnen worden afgevinkt. What’s next?

RECENTE EPISODE #LIVELIKELOTTE

Wat is ons de laatste tijd op social media opgevallen? In recente berichten van Lotte zien we steeds vaker de vermelding ‘Livelikelotte’ voorbijkomen. Hoe is het om als een surfende chick door het leven te gaan, 100% voor een sport te leven en wat zijn de kant tekeningen of keerzijde van dit bestaan. Is het altijd rozengeur en maneschijn of zitten er ook hobbels op de weg? De 28-jarige Brabantse Lotte Jacobs is geboren in Eindhoven; tijdens een eerder interview kwamen wij meer over haar te weten. Lotte en Rick werken sinds twee jaar seizoensgebonden in Wales waar ze het onwijs naar hun zin hebben. In het onderwerp #Livelikelotte wil Lotte een blog bijhouden waarbij ze meer over haar leven zal vertellen. Lotte zal door middel van de verhalen laten zien waar haar leven om draait en wat ze allemaal meemaakt. Dit gaat Lotte op een unieke wijze in beeld proberen te brengen door alle belevingen in haar blog vast te leggen. De meest voor de hand liggende medium’s waar je haar activiteiten kunt volgen zijn uiteraard de online kanalen (social media).

Komende maanden volgen wij Lotte in haar dagelijkse leven en geven wij een inside beeld van hetgeen wat zij mee heeft gemaakt. Één keer in de drie weken plaatsen wij een update (#livelikelotte) waardoor je jezelf kort in het leven van de 28-jarige surfer kan verplaatsen. Maak kennis met Lotte Jacobs #livelikelotte.

Surf snowdonia Lotte Jacobs Live Like Lotte Rik Vlek UK

Surfen heeft voor Lotte nooit gedraaid om grote stickers op haar board. Ze volgt gewoon haar hart, het kloppende orgaan wat de oorzaak is van de verslaving die haar telkens weer het water in blijft sturen. Naar onze mening is dat wat een surfer zoals Lotte creditable maakt voor potentiële sponsoren, alhoewel Lotte zich daar helemaal niet op richt. Lotte leeft voor het surfen en ademt als een vis. Als een vis op het droge verlangt ze naar de onderwater wereld (zee en golven). Ze heeft het laatste jaar veel progressie gemaakt, de laatste tijd publiceerde ze enkele video’s waarin te zien is dat haar surf niveau in stappen vooruit is gegaan. Maar wat wil je nog meer als je dagelijks in de perfecte en meest consistente golf van Europa kan surfen en trainen.

Ben jij benieuwd hoe Lotte’s leven er uitziet? Hou dan komende maand de website en social media pagina’s in de gaten. Stay tuned!