De campagne van Protest Sportswear was de afgelopen weken niet te missen. Heb jij het voorbij zien komen en jezelf al aangemeld? Dit is de laatste kans om nog mee te doen aan de actie #becomeapro.

Na vandaag sluit de aanmeldprocedure. Afgelopen weken hebben meerdere personen hun beelden ingezonden. Na vandaag zal intern bij Protest Sportwear worden besproken welke inzendingen en profielen het beste aansluiten. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen jullie in de loop van volgende week te horen welke finalisten het in de spannende finale tegen elkaar zullen opnemen.

Het is dus nog niet te laat, ga je deze kans laten schieten? Via de onderstaande link kan jij jezelf vandaag nog aanmelden. Doe het snel voordat je te laat bent.

De winnaar krijgt een jaarcontract (sponsordeal) en deze persoon zal in het nationale Protest team worden opgenomen. Gezamenlijk met diverse Nederlandse topatleten zoals Yannick de Jager, Kaspar Hamminga, Roy van Eijk, Eveline Hooft en Stef Noordennen zal jij het merk versterken. Als toekomstige teamrider zal jij er alles aan doen om de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Is het jouw droom om samen met alle riders grote barrels te surfen of wil jij een een keer beleven hoe het is om een gesponsorde atleet te zijn #livingthedream. Buiten een jaarcontract, een uitgebreid kledingpakket en de ondersteuning van wetsuits zal jij als nieuwe atleet komend jaar in de watten worden gelegd

Wij blijven politiek correct en om alle vormen van partijdigheid te voorkomen noemen wij geen namen van potentiële kanshebbers. Toch hebben wij al enkele beelden voorbij zien komen die zeker kans maken. Het blijft nog even spannend en het is afwachten, het belooft een spannende strijd te worden. Wie zal er met de overwinning van doorgaan?

Komende week zal de knoop worden doorgehakt. Zie hier onder enkele aanmeldingen van atleten die zichzelf hebben aangemeld.

INZENDINGEN