De zomer vibe en het beach life in zuid-Frankrijk. Voor velen ondertussen bekend terrein, de zomer vakantie in Zuid-Frankrijk doorbrengen is wat menig persoon in de jaren heeft gedaan. Patrick van Lier heeft meerdere jaren op diverse surf-camps in Frankrijk gewerkt.

Na enkele jaren binnen de evenement branche 'als evenement manager' en redacteur te hebben gewerkt besloot hij in 2016 om zijn eigen bedrijf op te zetten. Dit jaar besloot hij om de oude vertrouwde omgeving weer op te zoeken en vertrok hij begin mei naar Surflife in Mimizan, Carcans en Praia Amoreira, Aljezur (Portugal) om de draad weer op te pakken. In het verleden werkte hij vaak als echte beachboy of surfleraar, maar tegenwoordig houdt hij zich vooral bezig met de marketing en het nachtprogramma in Mimizan-Plage. Tientallen tenten en faciliteiten werden in het voorjaar opgebouwd om de duizenden te verwachten gasten te verwelkomen. Na enkele maanden in het hoogseizoen achter de rug te hebben vroegen wij ons af hoe hij het vindt om terug te zijn en in Zuid-Frankrijk te bivakkeren.

Uit betrouwbare bron begrepen wij dat hij was gesetteld. Hij verblijft op dit moment in zijn stacaravan. Op dit moment pendelt hij een beetje op en neer tussen alle bestemmingen (Mimizan, Carcan en de nieuwe bestemmingen in de Surflife Atlantic Lodge in Algarve/Portugal). Wij stelde hem een paar vragen, hoe hij het vindt om weer terug te zijn.

Patrick: ik kan met een grote glimlach zeggen dat ik blij ben om bij mijn roots terug te zijn. Het is ondertussen zeven jaar geleden dat ik voor het laatst een seizoen in Zuid-Frankrijk heb gewerkt. Dit maal in een nieuwe rol bij Surflife en dat maakt het alleen nog maar leuker en uitdagender. Tentjes bouwen in de hitte was wel even wennen natuurlijk, maar alle surf sessies voor en na werk maken alles weer goed.

Wat is er veranderd de afgelopen jaren? Ik kan niet zeggen dat er heel veel is veranderd. In Mimizan hebben we een nieuwe plek op de camping; zodat het kamp nog een stukje dichter bij het strand zit. Natuurlijk veel nieuwe crew leden maar de vibe is altijd hetzelfde bij Surflife en daarom ben ik hier altijd graag.

Vertel ons iets meer over de camps en de activiteiten die jij vervuld voor Surflife. Wat is de beleving op en rond het camp. Mijn activiteiten in en rondom het camp zijn anders dan voorheen. In mijn nieuwe rol als marketing en nightlife manager heb ik een breed takenpakket. Van het opzetten van marketingcampagnes, samenwerkingen, advertising en natuurlijk het organiseren van wekelijkse feestjes en kroegentochten. De hele crew zet zich elke week in om alle gasten een kijkje in de surf wereld te geven. Dit zien we goed terug aan de mensen die hier na één of twee weken weg gaan met een grote glimlach en een nieuwe hobby/sport.

Wat zijn de reacties van de bezoekers? Wat kunnen zij verwachten als ze naar zuid Frankrijk of Portugal afreizen? Surf, music en chill is wat alle bezoekers kunnen verwachten als ze naar een van de Surflife bestemmingen afreizen. Niet gewoon standaard een groepsvakantie maar een complete experience van aankomst tot vertrek. Surfen, skateboarden, longboarden, suppen het is allemaal mogelijk onder begeleiding van diverse professioneel's/begeleiders. Dat is echt waar Surflife om bekend staat en waar het gehele team keihard aan werkt met als uiteindelijk doel om iedereen een top vakantie te bezorgen.

Indien je kans wilt maken om alsnog naar een van de bovenstaande bestemmingen af te reizen biedt Surflife maandelijkse kortings- en win acties aan. Wil jij de sfeer proeven? Klik dan op de onderstaande link om de dagelijkse activiteiten van Surflife te volgen.

Website | Facebook | Instagram